Er de danske vælgere parate til en homoseksuel statsminister?

Målgruppe for en debat:

Alle danskere som er stemmeberettigede.

Søren Pape som statsministerkanditat:

Den 15. august 2022 bekendtgjorde Søren Pape, at han stiller op som statsministerkandidat. Kilde (august 2022).

Søren Pape er som bekendt homoseksuel. Det valgte han allerede at bekendtgøre en uge efter, at han var blevet valgt til leder af Det Konservative Folkeparti. I samme anledning kom det også frem, at Søren Pape er adopteret og troende kristen. Kilde (august 2014):

Søren Pape er altså både homoseksuel og troende kristen.

Problemet er bare, at Bibelen på enhver måde tager afstand fra homoseksualitet.

Hør bare her:

“Hos en Mand maa du ikke ligge, som man ligger hos en Kvinde; det er en Vederstyggelighed.”

Citat fra Bibelen: Gammelt Testamente, 3 Mosebog, kapitel 18, vers 22:

“Om nogen ligger hos en Mand, paa samme Maade som man ligger hos en Kvinde, da har de begge øvet en Vederstyggelighed; de skal lide Døden, der hviler Blodskyld paa dem.”

Citat fra Bibelen: Gammelt Testamente: 3. Mosebog, kapitel 20, vers 13:

“Derfor prisgav Gud dem til vanærende lidenskaber: Deres kvinder udskiftede den naturlige omgang med den naturstridige.”

“og ligeså opgav mændene den naturlige omgang med kvinden og optændtes af deres begær efter hinanden; mænd levede skamløst med mænd og pådrog sig derved den straf for deres vildfarelse, som de fortjente.”

Citater fra Bibelen: Nyt Testamente, Romerbrevet kapitel 1, vers 26-27:

“Ved I ikke, at uretfærdige ikke skal arve Guds rige? Far ikke vild! Hverken utugtige eller afgudsdyrkere eller ægteskabsbrydere eller mænd, der ligger i med mænd.”

Citat fra bibelen: Nyt Testamente, 1. Korinterbrev kapitel 6, vers 9:

“utugtige, mænd der ligger i med mænd, bortførere, løgnere, menedere, og hvad der ellers strider mod den sunde lære”

Citat fra Bibelen: Nyt Testamente: 1. Timoteusbrev kapitel 1, vers 10:

Tilsvarende tager Koranen også afstand fra homoseksualitet. Kilde:

Søren Pape som statsminister i Danmark:

Som det fremgår af bibelcitaterne, er Bibelen skrevet i et forældet sprog. Det ændrer dog ikke op på, at budskaberne er klare nok.

Alligevel fastholder Søren Pape, at han er troende kristen. Kilde (august 2014):

På trods af det har de danske vælgere stadig tillid til Søren Pape.

En Megafon-måling, der er foretaget for TV 2 og Politiken, efter Søren Pape har meldt sig som statsmininisterkandidat, viser, at Søren Pape er klart den foretrukne blå statsministerkandidat. Kilde (17. august 2022):

Alle Megafons troværdighedsmålinger siden 2019 har således udnævnt Søren Pape til den mest troværdige partileder. Kilde (august 2022):

Som noget bemærkelsesværdigt i målingen kan nævnes, at kun 33 procent af Venstres vælgere fra sidste valg ønsker Ellemann som statsminister. 54 procent af dem peger på Pape. Kilde (17. august 2022):

Den omstændighed, at Søren Pape både er homoseksuel og troende kristen, påvirker altaå ikke vælgernes holdning til manden.

En del af forklaringen kan ligge i, at det kun er hver femte dansker, der mener, at religion er meget vigtig i deres liv. Mange er hverken troende eller ateister, men simpelthen bare ligeglade. Det viser en undersøgelse. Kilde (november 2016):

Et flertal af danskerne foretrækker altså Søren Pape som statsminister fremfor Jakob Ellemann her i Danmark. Det ændrer dog ikke op på, at Søren Pape også skal kunne begå sig som statsminister i udlandet.

Søren Pape som statsminister i udlandet:

I udlandet tager befolkningen imidlertid Bibelens og Koranens ord mere alvorligt.

I 2017 var der 72 lande af verdens godt 200 lande, hvor det stadig var kriminelt for to mennesker af samme køn af have et seksuelt forhold. Kilde (maj 2017):

Samme år var det mindre end 25 procent af verdens stater, der anerkendte eller beskyttede de homoseksuelle. Kilde (maj 2017):

Søren Papes gennemslagskraft som statsminister vil således være meget lille, når han besøger ovenstående lande som repræsentant for Danmark.

Søren Pape Poulsen: »Jeg er homoseksuel« (august 2014):

Søren Pape vil være statsminister (august 2022):

Gennemslagskraften bliver yderligere forringet i kraft af, at Søren Pape har valgt at finde sammen med en mørklødet mand.

Det drejer sig om Josue Medina Vasquez, som han blev gift med på rådhuset i december 2021.

Søren Papes mand vil kunne se frem til at skulle varetage repræsentative funktioner. Yderligere vil han skulle deltage i officielle ægtefælleprogrammer under statsbesøg og ministerrejser. Det er, hvad der vil ske, hvis Søren Pape bliver statsminister.

På den måde vil det også komme frem, at Søren Pape lever i et blandet ægteskab. Det vil givet også vække opsigt i udlandet.

Til alle de danske vælgere:

Hvem tror I som vælgere vil virke mest troværdig og have den største gennemslagskraft ved et møde med den rusisske præsident: Vladimir Vladimirovitj Putin.

Statsminister Søren Pape, som er homoseksuel og “troende kristen” og gift med en anden mand eller

Statsmister Jakob Ellemann som repræsenterer den traditionelle kernefamilie, som består af en far og mor, som har fået børn på den biologisk naturlige måde.

Det er op til jer vælgere at forholde jer til den virkelige verden.

Seneste nyt:

Søren Pape har meldt ud til offentligheden den 14. september 2022, at han ønsker at blive skilt fra sin mand. De problematikker, som er forbundet med at være gift med en anden mand som homoseksuel, er derfor ikke længere gældende.

Livet som homoseksuel under krigen i Ukraine:

Den russiske præsident Vladímir Vladímirovitj Pútin bryder sig ikke specielt meget om homoseksuelle. Det gør han i hvert fald ikke i denne fiktive beretning: Oleg som homoseksuel grønthandler i Moskva:

Som jeg ser det, er homoseksualitet ikke en medfødt seksualitet, men en påført seksualitet i barndommen/ungdommen.

I praksis betyder det, at der er lige så mange årsager til, at et menneske bliver homoseksuel, som der er homoseksuelle.

Det gælder også den kommende statsmininsterkandidat Søren Pape, som er erklæret homoseksuel. Læs bare denne fiktive beretning: Oleg som homoseksuel inseminør:

Kan homoseksualitet helbredes?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *